donderdag 23 januari 2014

Onze maaksels 2014



ONZE MAAKSELS 2014

december 2014 :

onze laatste knutselavond in 2014. Het jaar is weer eens voorbij gevlogen. We hebben een aantal beertjes afgemaakt.


november 2014 :

We zijn begonnen met het maken van een beertje. Niet echt de hobby van de schrijfster van dit blog, maar toch wel leuk om te doen. Elma had hele mooie stofjes bij zich om beren te maken en de patroontjes.
Het was weer een ouderwets gezellige avond.

oktober 2014 :

In oktober zijn we bezig geweest met een ouderwetse houten schooltas en hebben we van waaierstokjes een plantentafeltje gemaakt.


september 2014 :

Naar aanleiding van een foto, die we ergens hadden gezien, hebben we een jurkje van kant en zijdelint gemaakt. De resultaten waren weer erg leuk - bijgaand een keer een foto van allemaal


























augustus 2014 :

Deze keer zijn we eens niet bezig met poppenhuis spulletjes, maar hebben we een kopje als brocant speldenkussen opgemaakt. Het was erg leuk om eens wat anders te doen en ze zijn erg leuk geworden.






juli 2014 :

We hebben we kleurboekjes gemaakt en een muziekboek. Helaas vergeten foto's te maken.

juni 2014 :

geen avond bij elkaar geweest door diverse vakanties

mei 2014 :

Op 20 mei nog maar een plant gemaakt n.a.v. een workshop op Facebook van Akke Ris : de hersthoorn. Die hebben we niet in een pot geplaatst, maar op een achtergrond van hout of klei gedaan om hem aan de muur te hangen.






Plantjes zijn er nooit genoeg - op 9 mei hebben we een orchidee gemaakt. We hebben de diverse workshops van orchideeën bekeken en er onze versie van gemaakt.

 
 


april 2014

Er ontbrak nog een brandblusser in onze keukens - die hebben we vandaag gemaakt. Dit was een workshop van Sylvia de Groot uit de P&M. Alleen de printjes zitten er nog niet op.



maart 2014:

we hebben een waaier gemaakt van kant en een kralenkapje. Plus een sierbusje van een kralenbusje en kralendopje.



februari 2014 :

op deze dag hebben we het handdoekenrekje van Sylvia gemaakt. Er waren pakketjes gekocht en we hebben ze in elkaar gesoldeerd, geverfd en de handdoekjes op onze eigen manier gemaakt en erop gedaan.



januari 2014 :

Vandaag hebben we een brooddoos en een zand zeep soda stelletje gemaakt. Eén en ander volgens workshopjes van Emma van het forum.

 Annemarie                                  



  Elma                                          



Weer een nieuw jaar aangebroken en nieuwe kansen om miniaturen te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten