maandag 9 februari 2015

Onze maaksel 2015

ONZE MAAKSELS 2015

Juli :

Bij Janny verder gegaan met de pannetjes, die bij de warmhoudkist horen. Ook die zijn nog niet klaar, het is altijd meer werk dan je denkt. Plus ze moeten ook drogen voor je verder kunt. Ook hier gaan we mee verder.

Juni :

In verband met de komende vakanties ditmaal tweemaal poppenhuis-avond in juni. Ditmaal heerlijk buiten gezeten, het was heerlijk weer. En wat maak je als je buiten kan knutselen : een mini tuintje.

Juni :

We zijn weer bij Wil en nu wel weer een poppenhuis ding : de laarzenstandaard uit de laatste P&M. Met natuurlijk weer wat aanpassingen, die wij er aan hebben gedaan. Ze zijn nog niet klaar, dus foto's zijn er ook niet. De volgende keer bij Wil gaan we weer verder.

Mei :

We stappen eens een keertje uit onze comfort-zone en gaan rozen maken van crepe papier bij Wil. Blaadjes besteld bij http://www.goedkoop-bloemschikken.nl/ die we per 3 bij elkaar hebben gezet, zodat het rozenblaadjes leken. Ze zijn bij allemaal goed gelukt.
foto's volgen

April :

We hebben een huishoudtrapje gemaakt bij Anja. Nog geen foto's, helaas de mijne heeft de reis niet overleefd en moet nog opnieuw in elkaar gezet worden.

Maart :

Bij Janny begonnen aan de warmhoudkist, een workshopje van Sylvia Lutjeboedel. De foto's hebben wij hier niet van, want ze zijn nog niet klaar. Het is best veel werk om zo'n kist totaal in elkaar te zetten en de bijbehorende pannetjes ook nog te maken. Die maken we de volgende keer weer als we bij Janny zijn.

Februari :

Eindelijk weer eens lekker knutselen met elkaar. We hebben het allemaal wel gemist die ene keer, dt we over moesten slaan.

Vandaag een memobord gemaakt met victoriaanse kaartjes erop. We hebben ze in diverse maten gemaakt en met verschillende bandjes en kantjes. Versierd naar eigen idee. Ze zijn erg leuk geworden. Een aantal foto's ervan gemaakt.


Januari

Helaas, in deze maand zijn we niet bij elkaar geweest doordat er een aantal ziek zijn geweest. Volgende keer beter.

We hebben weer een heel nieuw jaar voor de boeg. Idee├źn zijn er nog steeds volop en anders doen we die wel op op de diverse beurzen, die we bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten